شورت پادار

25 شهریور 1400
شورت پادار

شورت یکی از کاربردی ترین لباس زیرها به شمار می آید، و چون ارتباط مستقیم با پوست بدن دارد باید حتما در انتخاب جنس و سایز این نوع لباس دقت شود. در این مقاله به معرفی یکی از مدل های قدیمی شورت مردانه یعنی شورت پادار می پردازیم و نکاتی را در مورد آن بررسی می کنیم.

شورت پادار یا boxer shorts نوعی از لباس زیر است که به طور معمول توسط مردان پوشیده می شود. این اصطلاح در سال ۱۹۴۴ در انگلیس برای شلوارک های دور تا دور کشی استفاده می شد ، بنابراین این شورت های پادار را بوکسورهایی می پوشیدند که “حرکت پا” برای آنها بسیار مهم بود. شورت های پادار در سبک ها و طراحی های مختلفی ارائه می شوند، یکی از ویژگی های مهم آن ها گشاد بودن شان است.

تاریخچه

در سال ۱۹۲۵، جیکوب گالام (Jacob Golomb)، بنیانگذار برند ورزشی Everlast در کشور آمریکا، کش های کمر قابل انعطاف را طراحی کرد تا آن را جایگزین شورت های چرمی کند که بوکسورها می پوشیدند. این مدل شورت ها، که اکنون به عنوان “شورت پادار کوتاه” شناخته می شوند ، بلافاصله مشهور شدند . دو سبک ، شورت های کوتاه و شورت های پادار ، برای پنجاه سال نسبت فروش بالایی داشتند ، که با توجه به نسل ها و مناطقی که آن ها را می پوشیدند، و همچنین با توجه به سلیقه ی افراد این میزان در قسمت های مختلف جهان، متفاوت بود.

محبوبیت

در سال ۱۹۸۵ ، شورت مردانه اسلیپ (brief shorts) در ایالات متحده محبوبیت بیشتری نسبت به شورت پادار داشت ، و در مقایسه با شورت پادار چهار برابر بیشتر فروخته شد. در آن زمان بسیاری از مردانی که شورت پادار را ترجیح می دادند مردان مسنی بودند که در طول مدت حضور در ارتش ایالات متحده به پوشیدن آنها عادت کرده بودند و پر فروش ترین رنگ شورت پادار رنگ سفید آن بود. در آن زمان شورت های پاداری که در بین جوانان محبوبیت پیدا کردند، شورت های پادار با رنگ ها و چاپ های مختلف بودند.

در سال ۱۹۸۵ وقتی افراد مشهور در حوزه های مختلف به سبک Sunspel سفید به سبک “Launderette” در تبلیغات Levi روی آوردند ، استفاده از مدل شورت پادار رونق گرفت. از دهه ۱۹۹۰ ، برخی از مردان نیز به عنوان مصالحه بین شورت های پادار و شورت های اسلیپ ، گزینه شورت های پادار کوتاه را انتخاب می کردند. از سال ۲۰۰۶ ، یک تولید کننده آمریکایی گزارش داد که شورت های مدل مامان دوز ۱۵ تا ۲۰ درصد از فروش لباس زیر مردانه را تشکیل می دهد ، اما از سال ۲۰۰۳ در مقایسه با شورت های اسلیپ محبوبیت کمتری داشت.

شورت پادار دارای دکمه فشاری

قسمتی از شورت های پادار همانند شلوارها یک شیار در قسمت جلو دارند. تولید کنندگان شورت های پادار دو روش برای بستن این شیار دارند: مثلا بر روی آن دکمه نصب می کنند و با ضربه ای به آن بسته می شود.


دو مدل کمتر دیده شده از این شورت ها یکی شورت “گریپر” و دیگری شورت ” جلو دکمه دار ” هستند. شورت های گریپر مانند دیگر شورت های معمولی دارای کمربند قابل انعطاف هستند و در قسمت فاق هم دکمه های فشاری دارند که با ضربه ای نسبتا محکم و ناگهانی بسته می شوند که معمولا تعداد این دکمه ها ۳ عددی هستند که بر روی شیار آن تعبیه شده است، که سبب می شود این شورت ها کاملا باز شوند.

شورت های پادار که مدل جلو دکمه دار هستند از این جهت که دکمه های کمربند را می توان به طور کامل باز کرد ، با مدل گریپر تشابه دارند. مدل دکمه دار در جلو معمولا دارای سه دکمه ی فشاری در قسمت جلو هستند که با ضربه ای محکم و ناگهانی بسته می شود، در حالی که مدل ساده ی شیار دار آن ، مکانیسم بسته شدن ندارد.

تنوع
شورت گریپر

دو نوع شورت های پادار دکمه فشاری وجود دارد: یکی که در آن یک تکه کوتاه الاستیک در هر طرف کمربند وجود دارد که دکمه را به خوبی متناسب با کمر می بندد. نمونه ای دیگر که دارای نوارهای پارچه ای باریک در هر دو طرف دور کمر است ، مانند بند هایی که توسط فرد پوشنده محکم می شود و گره می خورد تا کاملا متناسب فرد باشد. این سبک لباس زیر در طول جنگ جهانی دوم بسیار معمول بود ، زمانی که کش های مورد نیاز برای کمربندهای کشی باید برای اهداف نظامی استفاده می شد.

شورت های پادار در رنگ های سفید و یکدست از جمله رنگ های روشن موجود است ، همچنین دارای انواع الگوها و چاپ است. الگوهای سنتی شامل طرح های هندسی تکراری کوچک ، چهارخانه و نوارهای عمودی است. علاوه بر این ، تعداد بیشماری الگوهای شورت های کوتاه فانتزی وجود دارد.

این مدل از شورت ها مناسب افرادی هستند که نیم تنه ی پایین درشتی دارند، چرا که این مدل شورت ها بسیار راحت هستند و فرد را اذیت نمی کنند. البته باید این نکته در نظر گرفته شود که شورت انتخاب شده از چه جنسی است و همچنین دقت در اندازه ی آن نیز بسیار مهم است، چونکه یک شورت بسیار چسبان و تنگ می تواند واقعا آزار دهنده باشد.

جنس

جنس شورت

جنس این شورت ها متنوع هستند و از پارچه های مختلف از جمله مخلوط های پنبه ای ، پنبه ای / پلی استر ، پارچه های کشباف ، ساتن و ابریشم در تولید آن ها استفاده می شود.

چون شورت های پادار جزو دسته ی لباس زیرها هستند و معمولا مستقیم با بدن و پوست فرد در ارتباط هستند، پس بنابر این در خرید این نوع لباس همانند سایر لباس های زیر دیگر باید دقت به خرج داد. ممکن است بدن فردی نسبت به نوعی الیاف حساس باشد در این صورت استفاده از لباس زیری با آن جنس واقعا میتواند برایش آزار دهنده باشد.

این هم از مقاله ای دیگر که امیدوارم برای شما قابل قبول بوده باشد، دیدگاه خودتان در مورد این مقاله را در قسمت نظرات با ما و دیگر مخاطبان به اشتراک بگذارید.

0
۰
برچسب ها :

دیدگاه شما

بدون دیدگاه

محصولات و برندها

پشتیبانی واتس آپ...
نیاز به راهنمایی دارید؟
پوشاک امی (عرضه مستقیم پوشاک اروپایی)
سلام
به وبسایت امی خوش آمدید.

چطور میتونم کمکتون کنم؟